پیامبر خدا (صل الله علیه و آله) می فرمایند:
اگر مردی همسرش را ببوسد ، خداوند برایش یکصد حَسنه می نویسد و یکصد خطا را از او بر طرف می کند.
«مستدرک الوسائل, ج14 ,ص 351 »
پی نوشت: ایهام در کلمه «بِـمـاچـه» با دو مفهمومِ
یک : به ما چه مربوط است: «مخصوص مجرد ها»
دو : فعلی از ماچیدن : «مخصوص متاهل ها»
برای دیدن بقیه تصاویر به ادامه مطلب مراجعه کنید...
امام على عليه السلام :
اَلسامِعُ لِلغيبَةِ كَالمُغتابِ؛
شنونده غيبت، مانند غيبت كننده است.
برای دیدن ادامه به ادامه مطلب بروید...
-پيامبر صلى الله عليه و آله:
لا تَسُبُّوا الناسَ فَـتَـكتَسِبُوا العَداوَةَ بَينَهُم؛
به مردم ناسزا نگوييد، كه با اين كار در ميان آنها دشمن پيدا مى كنيد.
برای دیدن ادامه به ادامه مطلب بروید...


حضرت رسول اکرم(ص) فرمود: حضرت شعیب(ع) آن قدر از حب خدا گریه کرد تا چشمان وی کور شد، خداوند چشمش را به وی برگرداند، باز هم آن قدر گریست تا کور شد و خدا باز چشمش را به وی بازگرداند، دفعه سوم همچنین، وقتی که دفعه چهارم کور شد خدا فرمود: ای شعیب تا کی می خواهی گریه کنی؟ اگر منظورت ترس از آتش جهنم است من به تو امان داده ام و اگر منظورت برای اشتیاق بهشت است آن را به تو مباح گردانیدم.
حضرت شعیب(ع) گفت: خدایا تو می دانی که من از ترس آتش جهنم و برای اشتیاق بهشت گریه نمی کنم، بلکه فقط برای محبت تو که در قلبم گره خورده گریه می کنم، وحی آمد چون چنین است به همین زودی کلیم خودم موسی را خدمتگزار تو قرار خواهم داد.(۱)
۱- بحارالانوار، ج ۱۲، ص ۳۸۰
قال لقمان لابنه: یا بنی! لاتدخل فی الدنیا دخولا یضر باخرتک ولا تترکها ترکا تکون کلا علی الناس.
حضرت لقمان فرزند خویش را نصیحت می کند: ای فرزندم! داخل در دنیا مشو به طوری که به آخرت تو ضرر زند، و دنیا را هم به طور کلی ترک مکن که سربار جامعه باشی۱.
بحارالانوار، ج ۷۳، ص ۱۲۴
نقل شده است که حضرت موسی(ع) بر مردی گذشت که می گریست و چون مراجعت نمود همچنان گریه می کرد، آن حضرت عرض کرد: ای پروردگار من! این بنده تو از خوف تو می گرید؟
خطاب رسید: «یابن عمران! لو نزل دماغه مع دموع عینیه و رفع یدیه حتی تسقطالم اغفرله و هو یحب الدنیا» اگر (چندان بگرید که) مغز سرش با اشک چشمانش فرو ریزد و اینقدر دستها را به دعا بردارد که ساقط شوند، او را نمی آمرزم،(زیرا) او در حالی که دنیا را دوست دارد (گریه می کند و خدا را می خواند)۱.
۱- مجموعه ورام، ج۱، ص۱۳۴
دختری کرد سؤال از مادر
که چه طعم و مزه دارد شوهر
اين سخن تا بشنيد از دختر
اندکي کرد تامل مادر
گفت باخود که بدين لعبت مست
گر بگويم مزه اش شيرين است
يا غم شوي ، روانش کاهد
يا بلافاصله شوهر خواهد
ور بگويم مزه آن تلخست
تا ابد مي کشد از شوهر دست
لاجرم گفت به او اي زيبا
تُرش باشد مزه شوهر ها
دخترک در تب و در تاب افتاد
گفت مادر، دهنم آب افتاد
حدیث (1) امام صادق علیه السلام :
إِنَّ مِنْ أَكْبَرِ السِّحْرِ النَّمِيمَةَ يُفَرَّقُ بِهَا بَيْنَ الْمُتَحَابَّيْنِ وَ يُجْلَبُ الْعَدَاوَةُ عَلَى الْمُتَصَافِيَيْنِ وَ يُسْفَكُ بِهَا الدِّمَاءُ وَ يُهْدَمُ بِهَا الدُّورُ وَ يُكْشَفُ بِهَا السُّتُورُ وَ النَّمَّامُ أَشَرُّ مَنْ وَ طِئَ الْأَرْضَ بِقَدَمٍ
از بزرگترين جادو، سخنچينى است؛ زيرا با سخنچينى، ميان دوستان جدايى مى افتد، دوستان يكدل با هم دشمن مى شوند، به واسطه آن خونها ريخته مى شود، خانه ها ويران مى گردد و پرده ها دريده مى شود. سخنچين، بدترين كسى است كه روى زمين راه مى رود.
برای دیدن ادامه به ادامه مطلب بروید...
حدیث (1) امام باقر عليه السلام :
إِنَّ اللّه عَزَّ وَ جَلَّ يُحِبُّ المُداعِبَ فِى الجَماعَةِ بِلا رَفَثٍ؛
خداوند عزوجل دوست دارد كسى را كه در ميان جمع شوخى كند به شرط آن كه ناسزا نگويد.
برای دیدن ادامه به ادامه مطلب بروید...
زينب كبرى (س) روز پنجم جمادى الاول سال 5 يا 6 هجرت در مدينه چشم به جهان گشود. خبر تولد نوزاد عزيز، به گوش رسول خدا (ص) رسيد. رسول خدا (ص) براى ديدار او به منزل دخترش حضرت فاطمه زهرا (س) آمد و به دختر خود فاطمه (س) فرمود: ....
برای دیدن ادامه به ادامه مطلب بروید...
نخل خشكيده و رطب تازه |
ايشان در پیامي در حمایت از شورای نگهبان ميفرمايند:
بسم الله الرحمن الرحیم
چنانچه مشاهده میشود پس از انتخابات مرحله اول از دوره دوم مجلس شورای اسلامی، افرادی که نظریه شورای نگهبان در ابطال یا تأیید بعضی از حوزهها موافق میلشان نبوده است، دست به شایعهافکنی زده و اعضای محترم شورای نگهبان (ایدهم الله تعالی) را که حافظ مصالح اسلام و مسلمین هستند، تضعیف و یا خدای نکرده توهین مینمایند و به پخش اعلامیه و خطابه در مطبوعات و محافل دست زدهاند، غافل از آن که پیامد چنین اعمال و جوسازیها آن هم در دوره دوم مجلس و نگذشتن سالی چند از انقلاب چه خواهد بود امید است چنین اعمال، بیتوجه به نتایج ناروا و اسفبار آن باشد. معلوم نیست در صدر مشروطیت در دوره اول با فقهای ناظر به قوانین، این نحو عمل شده باشد. در آن زمان به تدریج فقهاء را از مجلس بیرون راندند و به سر این ملت آن آوردند که دیدیم. من به این آقایان هشدار میدهم که تضعیف و توهین به فقهای شورای نگهبان امری خطرناک برای کشور و اسلام است. همیشه انحرافات به تدریج در یک رژیم وارد میشود و در آخر، رژیمی را ساقط مینماید. لازم است همه به طور اکید به مصالح اسلام و مسلمین توجه کنیم و به قوانین، هر ابر قدرتهاست وفادار باشیم. در خاتمه باید بگویم که حضرات آقایان فقهای شورای نگهبان را با آشنایی و شناخت تعیین کردم و احترام به آنان و حفظ مقامشان را لازم میدانم و امید آن دارم که این نحو امر تکرار نشود و به شورای نگهبان تذکر میدهم که در کار خود استوار باشید و با قاطعیت و دقت، عمل فرمایید و به خدای متعال اتکال کنید. از خداوند تعالی عنایت و رحمت برای ملت عزیز را خواستارم.(صحیفه نور، ج ۱۸، ص ۴۲۱، ۶۳/۲/۲۵)
استفاده از اسلحه توسط نوه امام
سید حسین خمینی، نوه امام خمینی و فرزند مرحوم آیتالله مصطفی خمینی شخصیت مشهور و شناخته شده ایران بود که بر روی مردم اسلحه کشید. در سال 59 و در جریان یکی از سخنرانیها وی در دفاع از بنی صدر در مشهد، مردم در اعتراض به سخنان نوه امام به او حمله میکنند، و سید حسین برای مقابله با مردم دست به سلاح کمری خود میبرد و کار به جایی میرسد که نیروهای کمیته وی را به اتاقی منتقل میکنند. این افراد با تماس با دفتر امام نظر ایشان را در مورد این حادثه سوال میکنند. پیغام به امام داده می شود که آقای سید حسین خمینی نوه شما در مشهد از بنی صدر دفاع کرده مردم به او هجوم آوردند دست به اسلحه برده ما چه کار کنیم. امام به مرحوم آیت الله اشراقی می فرمایند که به مسئولین کمیته مشهد پیغام دهید که سید حسین خمینی تحت الحفظ به تهران اعزام شود و اگر دست به سلاحش برد او را با تیر بزنند.
حضرت امام در نامه ای خطاب به سید حسین خمینی که متن آن درجلد14صحیفه نورآمده است با انتقاد شدید از وی، نوشته اند: «پسرم حسین خمینی! جوانی برای همه خطرهایی دارد که پس از گذشت آنها انسان متوجه میشود. من میل دارم کسانی که به من مربوط هستند در این کورانهای سیاسی وارد نشوند؛ من امید دارم که شما با مجاهدت در تحصیل علوم اسلامی و با تعهد به اخلاق اسلامی و مهار کردن نفس اماره بالسوء، برای آتیه مورد استفاده واقع بشوی؛ من علاوه بر نصیحت پدری پیر، به شما امر شرعی میکنم که در این بازیهای سیاسی وارد نشوی و واجب شرعی است که از این برخوردها احتراز کنی؛ من به شما امر میکنم به حوزه علمیه قم برگرد و با کوشش، به تحصیل علوم اسلامی و انسانی بپردازد.»
حالا خودتون قضاوت کنید اگر الان امام خمینی (ره) زنده بودند و این بازی های سیاسی و قانون گریزی ها را از نوه عزیزشون میدیدند، چگونه برخورد میکردند؟؟
بايد حسينگونه جان را فدا کنيم و يا زينبگونه پيام شهيدان و حسينيان را به گوش عالم برسانيم. شهید موسی اخروی |
|
راه مدرسه اش دور بود. همکلاسی هایش با ماشین می رفتند. آن موقع روزی دوازده ریال پول تو جیبی به او می دادیم تا بتواند هم خودش را اداره کند و هم به مدرسه برود . با اینکه پول کمی بود اما این بچه هیچ وقت شکایتی نداشت. مدتی که گذشت ، متوجه شدیم که اسد الله زودتر از ساعت همیشگی از خانه بیرون می رود و تا مدرسه پیاده روی می کند. علت کارش را متوجه نشدیم تا اینکه یک روز خواهر کوچکش مریض شد. پول کافی برای دوا و رمانش در خانه نبود. وقتی اسد الله متوجه موضوع شد ، رفت و مقداری پول آورد و گفت : این ها را برای روزی مثل امروز پس انداز کرده بودم . طفلکی پیاده مدرسه می رفت تا همان دوازده ریال را هم پس انداز کند! شهید اسدالله کشمیری |
محیط فرهنگی در رفتار جنسی نوجوانان نقش ایفا میکند
گوش کردن به ترانه های موهون و ترغیب نوجوانان به رابطه جنسی
بنا به تحقیقی در آمریکا، گوش کردن به ترانههای موهن درباره رابطه جنسی ممکن است نوجوانان کم سن و سال را ترغیب کند زودتر رابطه جنسی داشته باشند. محققان دانشگاه پیتزبورگ از 711 نوجوان در آمریکا، درباره رفتار جنسی آنها و همچنین نوع موسیقی که گوش میکنند، سوال کردند. آنها متوجه شدند گروهی که دائما ...
برای دیدن ادامه به ادامه مطلب بروید...
حضرت علي (ع) مي فرمايد: «كودك هفت سال آزاد است و هفت سال مورد ادب و توجه و هفت سال ديگر مورد خدمت و ياور است» (بحار الانوار ج 23 ص 65) از روايات اسلامي استفاده مي شود كه آغاز تعليم مدرسه اي كودك در هفت سالگي است.
برای دیدن کامل مقاله به ادامه مطلب بروید...
پيغمبر اكرم (ص) بعد از نزول آيه شريفه «وأمر اهلك بالصلوه و اصطبر عليها» و اهل بيت خود را به نماز فرمان ده و خود نيز بر آن سخت پايدار باش. به مدت –شش یا - نه ماه هر روز هنگام نماز صبح، به در خانه فاطمه عليها السلام مى آمد و مى فرمود: نماز اى اهل بيت نبوت !همانا خدا مى خواهد كه از شما خاندان هرگونه آلودگى را ببرد و شما را منزه گرداند. و اين حديث را سيصد نفر از صحابه نقل كرده اند.
مناقب خوارزمی ص 60
شهيد سيد محمدحسن بني سعيد |
|
علاقهي عجيبي به عبادت داشت، مخصوصاً به نماز. دوست داشت كه هميشه نماز را در مسجد بخواند. زيبا دعا ميخواند و با خدا راز و نياز ميكرد. با رفتار خويش باعث شده بود كه مردم برايش احترام خاصي قايل باشند. احترامش به پدر و مادر درخور ستايش بود. با محبت با آنها رفتار ميكرد. زماني كه ميخواست براي آخرين بار به جبهه برود چشمانش پر از اشك شد و آهسته گفت: «اين آخرين مرخصي من بود، من ديگر برنخواهم گشت! و ديگر هيچگاه قدم بر خاك روستايمان نگذاشت». منبع : منبع :كتاب كرامات شهدا - صفحه: 67 راوي : برادر شهيد |
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) فرمودند: هرگاه خداوند خوبی خانواده ای را بخواهد آنان را در دین فقیه و آگاه کند, کوچک آنان بزرگشان را گرامی و محترم شمارد، در معیتشان مدارا و در هزینه هایشان صرفه جوئی و میانه روی روزیشان کند، به عیب هایشان بینا گرداند پس از آنها دست بکشند و توبه کنند و اگر برای خانواده ای خوبی نخواهد آنان را به حال خود رها کند.[1]
پی نوشت :
1.محمد،محمدی ری شهری،میزان الحکمه،جلد4،حدیث5380
دفتر حفظ و نشر آثار آيتالله خامنهای khamenei.ir، در خاطرهای از ایشان آورد:

روزی حضرت سلیمان(ع) در کنار دریا نشسته بود، نگاهش به مورچهای افتاد که دانه گندمی را با خود به طرف دریا حمل میکرد.
|
.: Weblog Themes By Pichak :.